Specialisten

Een beveiligingssysteem in je woning: waarom is dit zeker aan te raden?

Al eens over een beveiligingssysteem in huis nagedacht? In Nederland wordt er elke tien minuten ergens ingebroken. Als je hier goed over nadenkt, betekent dit dat er per dag meer dan 100 inbraken plaatsvinden. En dat zijn er nogal wat! Een inbraak brengt veel financiële schade met zich mee, omdat je bepaalde dure spullen kwijt bent of (in het geval van geforceerde sloten) deze misschien kapot zijn en gerepareerd moeten worden. En dat is erg vervelend. Jouw huis optimaal beveiligen tegen inbrekers is dan ook van groot belang. En dat is iets wat steeds meer mensen in zijn gaan zien, waardoor ook veel meer mensen actie ondernemen om hun woning optimaal te beveiligen. Wat kan een beveiligingssysteem in huis hierin voor je betekenen, wat zijn zoal de voordelen hiervan en waar moet je zijn voor jouw beveiliging? In dit artikel vertellen wij je daar alles over. Lees snel verder en ontdek waarom een beveiligingssysteem in huis zeker niet mag ontbreken.

 

Beveiligingssysteem in huis: de voordelen

Een camera- of alarmsysteem in huis plaatsen brengt diverse voordelen met zich mee. Het is weliswaar een investering, maar wel een waar je veel voor terugkrijgt. Zo zijn de belangrijkste voordelen onder andere: - Je voelt je veiliger: door te kiezen voor optimale beveiliging in huis, zal je je een stuk veiliger voelen. Ook voel je je prettiger als je slaapt of even weg bent, omdat je weet dat jouw huis goed beveiligd is. - Met de juiste beveiliging ben je optimaal beschermd tegen zowel inbraak als brand, - Een beveiligingssysteem is direct te koppelen aan de alarmcentrale: indien er iets gebeurt, ben je direct op de hoogte en wordt ook meteen de politie gebeld. Zo kan er snel actie worden ondernomen.

Camera- en alarm systeem in het bouwdepot van je hypotheek

Kies je voor een camerasysteem in huis, dan is het goed om te weten dat je deze kunt opnemen in het bouwdepot van je hypotheek. Het bouwdepot is een speciale pot met geld. Het geld wat hierin zit mag je enkel gebruiken voor meerwerk of verbeteringen die de waarde van je huis vermeerderen of elementen die aan de woning vastzitten. Hierbij is van belang dat de verbeteringen permanent worden aangebracht. Een beveiligingssysteem plaatsen middels het bouwdepot van de hypotheek brengt diverse voordelen met zich mee. Als je jouw beveiliging in het bouwdepot laat opnemen, profiteer je van zeer lage maandlasten. Ook is het goedkoper dan een krediet.

Beveiligingssysteem meenemen in de bouw

Een beveiligingssysteem meenemen in de bouw van je eigen huis is zeker aan te raden. Het direct plaatsen van beveiliging zorgt voor professionele afwerking. Misschien denk je ‘ik doe dat later wel’, maar daar zou je nog wel eens spijt van kunnen krijgen. Vaak valt door hoge kosten de keuze op slechtere kwaliteit en resulteert het aanbrengen van de beveiliging ook in een slechte afwerking. Mocht je een eigen huis aan het bouwen zijn, dan is het zeker aan te raden om gebruik te maken van de mogelijkheid om meteen een beveiligingssysteem te plaatsen. Zo kun je het mooi verwerken en ben je in een keer klaar.

Daarom een beveiligingssysteem van JD Secure

Met een beveiligingsysteem van JD secure ben je zeker van optimale beveiliging tegen inbrekers. JD Secure bekijkt veiligheid met andere ogen en luistert naar de behoeften van u als klant. Zo staan zij voor de volgende punten: - Beveiliging staat op de eerste plaats: dat is is iets wat klanten merken en ook erg fijn vinden. - Persoonlijk contact: JD Secure staat voor persoonlijk contact. Hierbij luisteren zij goed naar uw wensen en kunnen zij ook een offerte op maat aanbieden. - Beveiligingssysteem van de beste kwaliteit: JD Secure werkt met betrouwbare producten van erkende leveranciers, waardoor u altijd verzekerd bent van een optimaal werkend product. - Echte vakspecialisten: de medewerkers van JD Secure zijn echte vakspecialisten en beschikken over veel kennis. Zij zijn altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen. 24/7 support: heeft u vragen, dan staat JD Secure 24/7 voor u klaar om deze te beantwoorden. Reden genoeg om te kiezen voor een beveiligingssysteem van JD Secure.

Kies ook voor een beveiligingssysteem in huis

Je weet nu wat een beveiligingssysteem in huis aan voordelen te bieden heeft en waarom dit absoluut onmisbaar is in jouw woning. Ook weet je waar je moet zijn als je goede beveiliging wilt laten plaatsen. Waar wacht je nog op? Beveilig jouw huis optimaal en maak de keuze om de beste manier van beveiliging in jouw woning te laten aanbrengen. Zo geef je inbrekers geen kans meer en voel je jezelf ook een stuk veiliger in je eigen huis. Vraag een offerte aan bij JD Secure via 085 - 130 27 50 en laat meteen een beveiligingssysteem in jouw woning installeren!

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.