Lokaal nieuws donderdag 24 maart 2022 Bron: Land van Anna

Kennismaken met de woningen in Land van Anna

Sinds deze week is het toekomstige woningaanbod van Land van Anna zichtbaar op de website. Elk deelplan in Land van Anna heeft een eigen woonsfeer die aansluit op het totale landschapsconcept van de nieuwe wijk.

De drie woonsferen zijn door diverse architecten vertaald naar prachtige woningontwerpen. Zo vind je moderne villa’s en appartementen in deelplan Aan de Leij, statige en chique huizen in deelplan In de Velden en stoere industriële herenhuizen, rijwoningen en appartementen in deelplan Rondom de Fabriek. Voor elk wat wils! Bijzonder is dat alle bewoners van Land van Anna op geheel eigen wijze het unieke karakter van de wijk, het landschap, de ligging aan de Leij en Landgoed Gorp en Roovert beleven.

Over het landschapsconcept lees je meer op de pagina Natuurinclusief. Op de pagina De Woningen vind je een beschrijving van de woningen, de kenmerken per type en woonsferen met artist impressies en sfeerplattegronden. 

Meer weten over Land van Anna

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden