Lokaal nieuws vrijdag 20 mei 2022 Bron: Land van Anna

Magazine Land van Anna online

Land van Anna heeft haar eigen magazine! Een prachtige uitgave over het bijzondere natuurrijke woonconcept met aandacht voor mens, plant en dier! Kom alles te weten over het wonen op de grens van natuur en dorp.

Het magazine geeft informatie over het exclusieve wonen aan het Beekdal en de Leij, de bijzondere vloedtuin langs de beek, de groene loper, wonen In de Velden, de woningontwerpen met sfeerplattegronden en de monumentale gebouwen in deelgebied Rondom de Fabriek. Ook kom je meer te weten over Landgoed Gorp en Roovert dat vrij toegankelijk is en pal naast Land van Anna ligt. Landschapsarchitect Martijn Niehof van KuiperCompagnons, architect Nourdin Alou van Theo Verburgh Architecten en Harrie van Puijenbroek van Landgoed Gorp en Roovert vertellen met veel enthousiasme over de totstandkoming van een uniek woon- en natuurgebied op de voormalige HAVEP-locatie. Nieuwsgierig naar nog meer weetjes over deze unieke locatie? Lees dan het bladerbare magazine. Veel inspiratie en leesplezier!

Meer weten over Land van Anna

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden