Lokaal nieuws vrijdag 27 mei 2022 Bron: Land van Anna

Maquette appartementen Leijzicht te zien bij de makelaar

Een oase van rust, met de natuur als je buur. De appartementen en penthouses Leijzicht bieden ruimte aan 24 luxe appartementen en 2 penthouses. Met een magnifiek uitzicht op het Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert. Of je nu in de living of op het terras zit, achter het eiland staat te koken of ontwaakt, altijd is er weer de natuur die je begroet.

Leijzicht biedt een ongekend fijn gevoel van vrijheid, luxe en comfort. Door de hoogwaardige afwerking, alles gelijkvloers, grote raampartijen en volop ruimte voelt het leven in Leijzicht alsof je in een luxe hotelsuite verblijft. Maar dan wel met alles wat je dierbaar is om je heen.

Om een goed beeld te geven van het wonen in een van de appartementen of penthouses in Leijzicht is een prachtige maquette gemaakt. Deze is nu al te zien bij Van de Water Makelaars in Tilburg. Wilt u de maquette bekijken? Neem gerust contact op. 

Meer weten over Land van Anna

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden