Lokaal nieuws vrijdag 03 juni 2022 Bron: Land van Anna

Save the date - Zaterdag 18 juni start verkoop Land van Anna

Goed nieuws! Zaterdag 18 juni a.s. start de verkoop de 1e fase van Land van Anna aan de Bergstraat in Goirle. Deze fase bestaat uit 26 royale twee-onder-een-kapwoningen, 3 vrijstaande woningen, 26 exclusieve appartementen Leijzicht, 10 villa’s Aan de Leij en 7 villakavels Aan de Leij. Op de locatie kun je kennismaken met de historische plek tegenover Landgoed Gorp en Roovert waar Land van Anna wordt gerealiseerd. Hier proef je de bijzondere sfeer langs het Beekdal en aan de Leij. 

Wonen met de natuur aan je voeten
Tijdens de verkoopdag geven we informatie over het toekomstige woningaanbod in de deelgebieden Aan de Leij en In de Velden. Heb je interesse in de woningen in deelgebied Rondom de Fabriek (Fase 2), dan lichten we alvast een tipje van de sluier op. Wil je ontdekken welke woning bij jou past, hoe je je eigen villa bouwt, hoe de verkoop in zijn werk gaat of waar je allemaal aan moet denken bij de aankoop van een woning of kavel? De makelaars, landschaps- en woningarchitecten geven uitgebreid toelichting.

Binnenkort komt er meer informatie beschikaar. 

Meer weten over Land van Anna

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden