Lokaal nieuws maandag 20 juni 2022 Bron: Land van Anna

Zonnige start verkoop eerste fase Land van Anna

Zaterdag 18 juni is de verkoop (fase 1) van Land van Anna van start gegaan. Van 11.00 tot 14.00 uur hebben enkele honderden belangstellenden de locatie bezocht. Op de voormalige HAVEP-locatie aan de Bergstraat konden geïnteresseerden in de open lucht alle details van dit prachtige plan aan natuurgebied het Beekdal, tegenover Landgoed Gorp en Roovert bekijken en zich door aanwezige makelaars en (landschaps) architecten uitgebreid laten informeren.

Het verkoopteam gaf uitgebreide informatie over het woning- en kavelaanbod en het landschapsconcept. Ook lagen het Land van Anna magazine en de verkoopbrochures klaar. In deze eerste fase worden de villa's aan de Leij, appartementen, zelfbouwkavels, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen aangeboden. Belangstellenden konden de locatie langs het Beekdal bekijken via een speciale wandelroute met informatie over de unieke aspecten van het gebied en de deelprojecten. Zo was het mogelijk ter plekke een complete villakavel langs de Leij aan de vloedtuin te ervaren, die speciaal was voor deze dag was uitgezet. Ook konden een zelfbouwkavel achter de tuin van Huize Anna worden bezichtigd. Belangstellenden waren enthousiast over de overweldigende natuur en het bijzondere uitzicht.

Meer weten over Land van Anna

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden