Lokaal nieuws zondag 23 oktober 2022 Bron: Land van Anna

Sales Gallery Land van Anna geopend

Dé perfecte manier om Land van Anna te ontdekken is kennis maken met onze unieke locatie. Dat kan in de nieuwe sales gallery die onlangs is geopend. Hier kom je alles te weten over het plan en het woningaanbod. De gallery bevindt zich op de locatie in het oude hoofdkantoor van HAVEP aan de Bergstraat 50 (1e verdieping, er is geen lift aanwezig) in Goirle en is elke vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur geopend.  

Ook is het mogelijk het omliggende (natuur)gebied en de locatie langs het Beekdal en de Nieuwe Leij te bezoeken. De Watermolenstraat is wegens werkzaamheden tijdelijk afgesloten. Het Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert zijn op dit moment wandelend of met de fiets te bereiken via het Kerklaantje. Naar verwachting is de Watermolenstraat in de 2e week van november weer open. 

De makelaars geven in de sales gallery uitgebreide informatie over de woningen in de deelgebieden Aan de Leij, In de Velden en Rondom de Fabriek. Je kunt ter plekke de situatietekening, een wandgrote ''vogelvlucht impressie'' van de nieuwe wijk en tevens is de maquette van appartementengebouw Leijzicht bezichtigen. 

Bekijk hier de actuele openingstijden. 

Meer weten over Land van Anna

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden