Lokaal nieuws dinsdag 25 oktober 2022 Bron: Land van Anna

Reserveringsovereenkomst CPO Initiatief getekend

Onlangs hebben Wilma Wonen, CRA Vastgoed en CPO Vereniging Voor Elkaar met Elkaar een reserveringsovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van het voormalige hoofdkantoor van Havep aan de Bergstraat in Goirle. De vereniging gaat met steun van KilimanjaroWonen minimaal 11 koopappartementen met gemeenschappelijke ruimte en tuin bouwen.  

Een mooi duurzaam project op loopafstand van het centrum van Goirle. De bijzondere en kenmerkende stijlelementen in het voormalige kantoorpand van Havep, dat dateert van begin 20e eeuw worden zo veel mogelijk behouden in het plan.
 

Inloop op zaterdag 29 oktober
Heb je interesse in het CPO-initiatief dan kun je op zaterdag 29 oktober tussen 14.00 en 16.30 uur een bezoek brengen aan de sales gallery op de locatie aan de Bergstraat 50 (1e verdieping / geen lift aanwezig). Je proeft de sfeer van het gebouw, je kunt de plantekeningen bekijken -  hoe het gaat worden - en je krijgt informatie over de woonvisie van de initiatiefnemers.

Lees hier meer over het CPO-iniatief. 

Meer weten over Land van Anna

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden