Lokaal nieuws dinsdag 25 oktober 2022 Bron: Land van Anna

Video Land van Anna live

Onlangs heeft onze videoleverancier op en rondom de nieuwe wijk Land van Anna opnamen gemaakt. Van de oude fabrieksmonumenten, het Beekdal, Landgoep Gorp en Roovert en Goirle centrum tot aan de mooie plekjes in Tilburg. In een gebiedsvideo zijn de live beelden gecombineerd met 3D.

Bekijk op je gemak de beelden van de nieuwe woonwijk inclusief de 3D-animaties van de exclusieve villa's aan de vloedtuin en luxe appartementen in deelgebied Aan de Leij. Houd je meer van het dorpse buurtje, bekijk dan de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in deelgebied In de Velden. Ga je voor stoer en industrieel dan zijn de herenhuizen en rijwoningen in deelgebied Rondom de Fabriek echt iets voor jou.

De VIDEO LAND VAN ANNA zorgt voor een mooie beleving van jouw nieuwe (t)huis. De nieuwe woonwijk wordt met klimaatbestendige oplossingen die aansluiten op het aangrenzende Beekdal niet alleen heel duurzaam en energiezuinig, maar ook toekomstbestendig.

 

Veel kijkplezier!

 

 

Meer weten over Land van Anna

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden