Rondom de Fabriek

Goirle - Goirle
Actueel aanbod

€ 355.000,- tot € 580.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 173m2
Kaveloppervlak
94 - 109m2
Inhoud
320 - 605m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

De prachtige natuur omlijst de historische elementen van het deelgebied Rondom de Fabriek. Dit deel van Land van Anna heeft een industriële en ambachtelijke woonsfeer – die refereert naar de historie - zonder daarbij in te leveren op het groen. De karakteristieke sheddaken hebben een prominente rol samen met de natuurinclusieve fabrieksmuur, autoluwe straten en mooie, groene tuinen.

In Rondom de Fabriek vind je verschillende woningtypes in een herkenbare industriële architectuur. Zo komen er verschillende eengezinswoningen, herenhuizen en appartementen. Het oude kantoorgebouw aan de Bergstraat is gereserveerd voor transformatie door een CPO-initiatief, dat voornemens is om er (koop)appartementen in te realiseren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rondom de Fabriek
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 43 beschikbaar
Prijs
€ 355.000,- tot € 580.000,-
Type woningen
Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden