Actueel

Nieuws

Alle kavels aan de Leij verkocht Lokaal nieuws maandag 12 september 2022

Alle kavels aan de Leij verkocht

Goed nieuws! De exclusieve bouwkavels Aan de Leij zijn 100% verkocht. Voor de nieuwe eigenaren wordt de droom om zelf te bouwen op een kavel grenzend aan de Tuin van Anna, met uitzicht op het Beekdal en het daaraan grenzende Landgoed Gorp en Roovert binnenkort werkelijkheid.

Om de architectuur op elkaar aan te laten sluiten is een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Ook is voor elk kavelnummer een kavelpaspoort gemaakt, dat de uitgangspunten aangeeft voor de architecten. De prive tuinen grenzen direct aan de Nieuwe Leij en vragen wat betreft natuurlijke inrichting om aansluiting op de bestaande natuur van het Beekdal. 

De verkoop van de vrijstaande villa’s Aan de Leij, Leijzicht appartementen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen is in volle gang. Bekijk het actuele aanbod op onze woningpagina. 

Verkoop in volle gang - eerste koopcontracten getekend Lokaal nieuws vrijdag 29 juli 2022

Verkoop in volle gang - eerste koopcontracten getekend

De verkoop van Land van Anna Fase 1 is in volle gang. Intussen zijn de eerste koopcontracten getekend. De kavels aan de Tuin van Anna zijn allemaal verkocht of gereserveerd. Op dit moment zijn er nog appartementen en woningen beschikbaar. Je kunt de stand van de verkoop volgen via de interactieve kavelkaart op de website.

Wil je weten of jouw droomwoning nog te koop is? Bekijk het aanbod op de website of neem contact op met Pieter, Claudia, Gijs of Saffira van Van de Water Makelaars. Zij informeren je graag over de mogelijkheden. Via de INTERACTIEVE KAVELKAART en de bouwnummeroverzichten op de website is de stand van de verkoop te volgen. Klik op de kavelkaart/vogelvlucht op het betreffende deelgebied. Het aanbod wordt dan zichtbaar.

Rood geeft aan dat de woning is verkocht (of onder voorbehoud). Kleurt het bouwnummer geel dan is de woning gereserveerd. De beschikbare woningen staan ''op groen''.

Zie je dat een van jouw woningvoorkeuren beschikbaar is, neem dan contact op met het team van Van de Water Makelaars op 013 - 5 952 952. Het kantoor is de hele zomer bereikbaar, zodat je altijd met vragen terecht kunt.

Volg de stand van de verkoop via de online kavelkaart Lokaal nieuws maandag 04 juli 2022

Volg de stand van de verkoop via de online kavelkaart

De inschrijfperiode voor Land van Anna fase 1 is op maandag 27 juni jl. gesloten. Inmiddels heeft de toewijzing plaatsgevonden. Vrijwel alle woningen en kavels konden direct onder optie worden gezet. De belangstellenden die een optie hebben gekregen op een van de 65 woningen of 7 kavels hebben telefonisch bericht ontvangen van Van de Water makelaars. De overige belangstellenden staan op de reservelijst. Intussen zijn de eerste verkoopgesprekken gestart.   

Fase 1 bestaat uit vrijstaande villa's, appartementen, zelfbouwkavels, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Het complete woningaanbod met alle verkoopinformatie is te vinden op de pagina De Woningen. Via de INTERACTIEVE KAVELKAART en de appartementenzoeker is te zien wat de stand van de verkoop is. 

Zonnige start verkoop eerste fase Land van Anna Lokaal nieuws maandag 20 juni 2022

Zonnige start verkoop eerste fase Land van Anna

Zaterdag 18 juni is de verkoop (fase 1) van Land van Anna van start gegaan. Van 11.00 tot 14.00 uur hebben enkele honderden belangstellenden de locatie bezocht. Op de voormalige HAVEP-locatie aan de Bergstraat konden geïnteresseerden in de open lucht alle details van dit prachtige plan aan natuurgebied het Beekdal, tegenover Landgoed Gorp en Roovert bekijken en zich door aanwezige makelaars en (landschaps) architecten uitgebreid laten informeren.

Het verkoopteam gaf uitgebreide informatie over het woning- en kavelaanbod en het landschapsconcept. Ook lagen het Land van Anna magazine en de verkoopbrochures klaar. In deze eerste fase worden de villa's aan de Leij, appartementen, zelfbouwkavels, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen aangeboden. Belangstellenden konden de locatie langs het Beekdal bekijken via een speciale wandelroute met informatie over de unieke aspecten van het gebied en de deelprojecten. Zo was het mogelijk ter plekke een complete villakavel langs de Leij aan de vloedtuin te ervaren, die speciaal was voor deze dag was uitgezet. Ook konden een zelfbouwkavel achter de tuin van Huize Anna worden bezichtigd. Belangstellenden waren enthousiast over de overweldigende natuur en het bijzondere uitzicht.

Informatie over hoe je je op de start verkoop kunt voorbereiden Lokaal nieuws woensdag 15 juni 2022

Informatie over hoe je je op de start verkoop kunt voorbereiden

Zaterdag 18 juni a.s. is het zover. Op de unieke locatie tussen Landgoed Gorp en Roovert en de Bergstraat, start om 11.00 uur de verkoop van de 1e fase van Land van Anna aan de Bergstraat (ter hoogte van nummer 50) in Goirle. Tijdens de verkoopdag zaterdag a.s. lichten we graag alle informatie toe en kun je vragen stellen aan het verkoopteam. De gedrukte magazines Land van Anna en de verkoopbrochure(s) liggen voor je klaar en het is mogelijk de locatie te bekijken.

Hoe gaat de verkoop in zijn werk

Alle verkoopstukken zijn vanaf zaterdag 18 juni online beschikbaar 
Per bouwnummer kun je het nieuwe woningaanbod bekijken en je voorkeur keuze(n) maken
Inschrijven kan via één van de digitale inschrijfformulieren in je persoonlijke account
Je kunt maximaal 10 voorkeuren aan ons doorgeven
De inschrijving sluit op maandag 27 juni 2022 om 12.00 uur
Uiterlijk 1 juli a.s. wordt bekend gemaakt of je een woning of kavel krijgt toegewezen

Financiële check? Zo werkt het

Het is altijd mogelijk dat er meerdere kandidaten zijn voor een bepaald bouwnummer (woning, appartement of bouwkavel). Voor ons is het van belang om te weten of kandidaten serieus zijn en in staat zijn de woning te kunnen financieren. Je hebt in het digitale inschrijfformulier daarom de gelegenheid om aan te geven of je bereid bent te kopen zonder een financieringsvoorbehoud. Natuurlijk kun je ook aangeven dat je wel een financieringsvoorbehoud in de overeenkomsten opgenomen wilt hebben. In dat geval geven we je de gelegenheid om een 'financiële check' te uploaden. (Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen.)

Een 'financiële check' is een verklaring van een erkend hypotheekadviseur, bank of accountant waarin staat dat de aankoop van de woning of het appartement van je voorkeur financieel haalbaar is. Deze moet van een recente datum zijn en mag niet ouder zijn dan 2 maanden voor de inschrijfdatum. Door je gedegen voor te bereiden op de financiële haalbaarheid van de aankoop, kun je je kansen op je favoriete bouwnummer vergroten. Wil je meer weten, ook bijvoorbeeld over de verkoopwaarde van je huidige woning. De adviseurs en makelaars van Van de Water Groep kunnen je hierbij van dienst zijn. 

Persoonlijke account

Om je in te schrijven op het project heb je een eigen woonaccount nodig. Deze kun je hier aanmaken, 

Heb je vragen of is er iets onduidelijk?

We hebben zoveel mogelijk veelgestelde vragen al voor je op de website beantwoord. Zit jouw antwoord er nog niet bij dan kun je via je persoonlijke account  rechtstreeks vragen stellen aan de makelaars. 

Bestemmingsplan Zuidrand Goirle - Land van Anna onherroepelijk Lokaal nieuws dinsdag 14 juni 2022

Bestemmingsplan Zuidrand Goirle - Land van Anna onherroepelijk

Hoera, we hebben fantastisch nieuws! Het raadsbesluit van 29 maart 2022 voor het bestemmingsplan “Zuidrand Goirle, locatie Land van Anna” is definitief vastgesteld. Het is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van Land van Anna. Het bestemmingsplan is op 3 juni 2022 in werking getreden en onherroepelijk geworden. 

De sloop aan de Bergstraat in Goirle is in volle gang. Naar verwachting starten na de zomer de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van de locatie. 

Belangrijke info over de start verkoop op zaterdag 18 juni - meld je nu aan Lokaal nieuws vrijdag 10 juni 2022

Belangrijke info over de start verkoop op zaterdag 18 juni - meld je nu aan

Zaterdag 18 juni a.s. start de verkoop van Land van Anna aan de Bergstraat 50 in Goirle. Je kunt je nu gemakkelijk aanmelden voor de 18e in je persoonlijke account omgeving. Er is keuze voor een tijdsblok van een uur in de periode tussen 11.00 en 14.00 uur. Het verkoopteam van Land van Anna geeft je de 18e graag uitgebreide toelichting en beantwoordt al je vragen. Heb je nog geen eigen account aangemaakt? Lees hieronder hoe je dat alsnog doet. 

PERSOONLIJK ACCOUNT LAND VAN ANNA
Heb je nog geen persoonlijke account-omgeving voor Land van Anna. Maak dan direct een account aan. Hierin kun je ook je gewenste tijdsblok voor de start verkoop op de 18e kenbaar maken. Na aanmelding houden we je ook automatisch op de hoogte middels nieuwsbrieven en je ontvangt als eerste actuele informatie over de start verkoop. Wil je straks inschrijven voor het nieuwe woningaanbod, dan ben je met je persoonlijke account omgeving direct goed voorbereid. 

Via je persoonlijke account kun je je aanmelden voor de start verkoop op 18 juni aan de Bergstraat 50 in Goirle (de voormalige HAVEP-locatie). 
 

UITGEBREIDE VERKOOPDOCUMENTATIE
Tijdens de start verkoop op de bouwlocatie kun je direct ervaren hoe bijzonder het wonen in Land van Anna straks is. Je ontvangt het Magazine Land van Anna met informatie over het gebiedsconcept en natuurlijk alle verkoopdocumentatie van de verschillende woningtypen in fase 1. Op de locatie kun je kennismaken met de historische plek tegenover Landgoed Gorp en Roovert waar Land van Anna straks wordt gerealiseerd. Hier proef je de bijzondere sfeer langs het Beekdal en aan de Leij. 

Save the date - Zaterdag 18 juni start verkoop Land van Anna Lokaal nieuws vrijdag 03 juni 2022

Save the date - Zaterdag 18 juni start verkoop Land van Anna

Goed nieuws! Zaterdag 18 juni a.s. start de verkoop de 1e fase van Land van Anna aan de Bergstraat in Goirle. Deze fase bestaat uit 26 royale twee-onder-een-kapwoningen, 3 vrijstaande woningen, 26 exclusieve appartementen Leijzicht, 10 villa’s Aan de Leij en 7 villakavels Aan de Leij. Op de locatie kun je kennismaken met de historische plek tegenover Landgoed Gorp en Roovert waar Land van Anna wordt gerealiseerd. Hier proef je de bijzondere sfeer langs het Beekdal en aan de Leij. 

Wonen met de natuur aan je voeten
Tijdens de verkoopdag geven we informatie over het toekomstige woningaanbod in de deelgebieden Aan de Leij en In de Velden. Heb je interesse in de woningen in deelgebied Rondom de Fabriek (Fase 2), dan lichten we alvast een tipje van de sluier op. Wil je ontdekken welke woning bij jou past, hoe je je eigen villa bouwt, hoe de verkoop in zijn werk gaat of waar je allemaal aan moet denken bij de aankoop van een woning of kavel? De makelaars, landschaps- en woningarchitecten geven uitgebreid toelichting.

Binnenkort komt er meer informatie beschikaar. 

Maquette appartementen Leijzicht te zien bij de makelaar Lokaal nieuws vrijdag 27 mei 2022

Maquette appartementen Leijzicht te zien bij de makelaar

Een oase van rust, met de natuur als je buur. De appartementen en penthouses Leijzicht bieden ruimte aan 24 luxe appartementen en 2 penthouses. Met een magnifiek uitzicht op het Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert. Of je nu in de living of op het terras zit, achter het eiland staat te koken of ontwaakt, altijd is er weer de natuur die je begroet.

Leijzicht biedt een ongekend fijn gevoel van vrijheid, luxe en comfort. Door de hoogwaardige afwerking, alles gelijkvloers, grote raampartijen en volop ruimte voelt het leven in Leijzicht alsof je in een luxe hotelsuite verblijft. Maar dan wel met alles wat je dierbaar is om je heen.

Om een goed beeld te geven van het wonen in een van de appartementen of penthouses in Leijzicht is een prachtige maquette gemaakt. Deze is nu al te zien bij Van de Water Makelaars in Tilburg. Wilt u de maquette bekijken? Neem gerust contact op. 

Magazine Land van Anna online Lokaal nieuws vrijdag 20 mei 2022

Magazine Land van Anna online

Land van Anna heeft haar eigen magazine! Een prachtige uitgave over het bijzondere natuurrijke woonconcept met aandacht voor mens, plant en dier! Kom alles te weten over het wonen op de grens van natuur en dorp.

Het magazine geeft informatie over het exclusieve wonen aan het Beekdal en de Leij, de bijzondere vloedtuin langs de beek, de groene loper, wonen In de Velden, de woningontwerpen met sfeerplattegronden en de monumentale gebouwen in deelgebied Rondom de Fabriek. Ook kom je meer te weten over Landgoed Gorp en Roovert dat vrij toegankelijk is en pal naast Land van Anna ligt. Landschapsarchitect Martijn Niehof van KuiperCompagnons, architect Nourdin Alou van Theo Verburgh Architecten en Harrie van Puijenbroek van Landgoed Gorp en Roovert vertellen met veel enthousiasme over de totstandkoming van een uniek woon- en natuurgebied op de voormalige HAVEP-locatie. Nieuwsgierig naar nog meer weetjes over deze unieke locatie? Lees dan het bladerbare magazine. Veel inspiratie en leesplezier!

Maak kennis met het makelaarsteam van Land van Anna Lokaal nieuws dinsdag 12 april 2022

Maak kennis met het makelaarsteam van Land van Anna

Het kopen van een huis, een appartement of een bouwkavel doe je meestal maar een paar keer in je leven. Het kopen van een woning of bouwkavel in een nieuwbouwproject als Land van Anna gaat ook net even anders dan het kopen van een bestaande woning. De toelichting op de verkoopinformatie, de contracten en begeleiding tijdens het keuze- en verkoopproces is in handen van Van de Water, een bekend makelaarskantoor met vestigingen in Tilburg, Breda en Oosterhout

Het makelaarskantoor heeft een grote naamsbekendheid in de regio en jarenlange ervaring bij de verkoop van nieuwbouwprojecten. Zij zijn dan ook bij uitstek dé partij die je van de benodigde informatie en van deskundig advies kan voorzien. Namens Van de Water Makelaars zijn Cees van de Water, Pieter Jacobs, Claudia Kranendonk-Geers, Gijs van Rijswijk en Nikki Vermeeren de verkopende makelaars. Dit nieuwbouwteam staat dan ook voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop van een woning, appartement of vrije kavel in dit schitterende project tegenover Landgoed Gorp en Roovert. Denk hierbij aan de ligging van de verschillende woonsferen in Land van Anna, de woningtypen, de kwaliteit van bouwen en de gebruikte materialen. Ook kan het makelaarsteam je alles vertellen over het verdere aankoopproces. Ze maken graag persoonlijk kennis.

Vrijblijvende waardebepaling eigen woning
Wij kunnen ons voorstellen dat je graag advies zou willen inwinnen over de waarde van je huidige woning. Voor een globale waarde indicatie klik je hier. Uiteraard kun je ook contact opnemen met Van de Water Makelaars voor een persoonlijke afspraak. De makelaars Paul Hulskes of Willem Snoeren komen graag vrijblijvend en kosteloos langs voor een opname van de woning in de regio Tilburg. Vanuit de vestigingen in Breda en Oosterhout wordt dezelfde service geboden voor woningen in deze omgeving.

Hypotheekadvies 
Het is ook mogelijk om een vrijblijvend advies in te winnen over je hypotheekmogelijkheden. Ook hierbij kan Van de Water van dienst zijn. Voor het maken van een afspraak voor hypotheekmogelijkheden kun je contact opnemen met Van de Water Hypotheken. De hypotheekadviseurs Claudia Haverland, Erik Peters en Bas Roelands staan voor je klaar!

De verkoop van Land van Anna vindt plaats vanuit de vestiging in Tilburg. Maar ook in de vestigingen in Breda en Oosterhout staan de adviseurs van Van de Water natuurlijk voor je klaar. Zij helpen je graag verder bij de keuze van jouw droomwoning!

Op de foto het team van Van de Water Makelaars van links naar rechts:
Staand: Willem Snoeren, Bart van de Water, Paul Hulskes, Vanessa Gans, Bas Roelands, Claudia Haverland, Claudia Kranendonk, Nikki Vermeeren, Fons van de Water, Cees van de Water
Gehurkt : Pieter Jacobs, Gijs van Rijswijk en Erik Peters.

Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met het nieuwbouwteam of een van de andere adviseurs!

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
T (013) 5952 952
nieuwbouw@vandewatergroep.nl
 

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in voormalig kantoorpand HAVEP in Land van Anna Lokaal nieuws maandag 11 april 2022

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in voormalig kantoorpand HAVEP in Land van Anna

Woonvereniging ‘Voor elkaar Met elkaar’ maakt wonen voor jong en oud mogelijk in een bijzonder CPO-initiatief in deelplan Rondom de Fabriek in Land van Anna. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Bij CPO nemen kopers gezamenlijk het initiatief om een gebouw - met in dit geval appartementen - te realiseren.

Het gaat om bewoners die elkaar vinden in de wil om als goede buren elkaar te (leren) kennen, elkaar te stimuleren om actief en maatschappelijk betrokken te blijven en elkaar willen helpen als dat gewenst is. Iedere bewoner heeft een zelfstandig appartement maar deelt samen met de buren een ontmoetingsruimte, een fietsenberging en een gemeenschappelijke tuin.

Woonvereniging ’Voor elkaar Met elkaar’ heeft na een intensieve zoektocht naar een locatie in Goirle haar plek gevonden. Het oude kantoorgebouw van HAVEP aan de Bergstraat 50. De woonvereniging is hierbij begeleid door KilimanjaroWonen, die vanuit hun eigen ervaring en kennis op het gebied van wonen en welzijn, projectontwikkeling, zelfbouw en architectuur partijen begeleiden van idee naar ontwerp en realisatie. 

KilimanjaroWonen heeft onder andere laten onderzoeken of het haalbaar is om in het pand gelijkvloerse en duurzame appartementen te realiseren met een gemeenschappelijke binnen- en buitenruimte. RAW architectuurstudio heeft laten zien dat het mogelijk is om in het voormalige kantoorpand circa 10 mooie appartementen te realiseren tegen een marktconforme prijs.

Heeft u belangstelling voor dit bijzondere project in Land van Anna? Stuur dan een mail naar Anne Denissen, secretaris woonvereniging ‘Voor elkaar Met elkaar’ of naar Kilimanjarowonen.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden