Actueel

Nieuws

Maquette appartementen Leijzicht te zien bij de makelaar Lokaal nieuws vrijdag 27 mei 2022

Maquette appartementen Leijzicht te zien bij de makelaar

Een oase van rust, met de natuur als je buur. De appartementen en penthouses Leijzicht bieden ruimte aan 24 luxe appartementen en 2 penthouses. Met een magnifiek uitzicht op het Beekdal en Landgoed Gorp en Roovert. Of je nu in de living of op het terras zit, achter het eiland staat te koken of ontwaakt, altijd is er weer de natuur die je begroet.

Leijzicht biedt een ongekend fijn gevoel van vrijheid, luxe en comfort. Door de hoogwaardige afwerking, alles gelijkvloers, grote raampartijen en volop ruimte voelt het leven in Leijzicht alsof je in een luxe hotelsuite verblijft. Maar dan wel met alles wat je dierbaar is om je heen.

Om een goed beeld te geven van het wonen in een van de appartementen of penthouses in Leijzicht is een prachtige maquette gemaakt. Deze is nu al te zien bij Van de Water Makelaars in Tilburg. Wilt u de maquette bekijken? Neem gerust contact op. 

Magazine Land van Anna online Lokaal nieuws vrijdag 20 mei 2022

Magazine Land van Anna online

Land van Anna heeft haar eigen magazine! Een prachtige uitgave over het bijzondere natuurrijke woonconcept met aandacht voor mens, plant en dier! Kom alles te weten over het wonen op de grens van natuur en dorp.

Het magazine geeft informatie over het exclusieve wonen aan het Beekdal en de Leij, de bijzondere vloedtuin langs de beek, de groene loper, wonen In de Velden, de woningontwerpen met sfeerplattegronden en de monumentale gebouwen in deelgebied Rondom de Fabriek. Ook kom je meer te weten over Landgoed Gorp en Roovert dat vrij toegankelijk is en pal naast Land van Anna ligt. Landschapsarchitect Martijn Niehof van KuiperCompagnons, architect Nourdin Alou van Theo Verburgh Architecten en Harrie van Puijenbroek van Landgoed Gorp en Roovert vertellen met veel enthousiasme over de totstandkoming van een uniek woon- en natuurgebied op de voormalige HAVEP-locatie. Nieuwsgierig naar nog meer weetjes over deze unieke locatie? Lees dan het bladerbare magazine. Veel inspiratie en leesplezier!

Maak kennis met het makelaarsteam van Land van Anna Lokaal nieuws dinsdag 12 april 2022

Maak kennis met het makelaarsteam van Land van Anna

Het kopen van een huis, een appartement of een bouwkavel doe je meestal maar een paar keer in je leven. Het kopen van een woning of bouwkavel in een nieuwbouwproject als Land van Anna gaat ook net even anders dan het kopen van een bestaande woning. De toelichting op de verkoopinformatie, de contracten en begeleiding tijdens het keuze- en verkoopproces is in handen van Van de Water, een bekend makelaarskantoor met vestigingen in Tilburg, Breda en Oosterhout

Het makelaarskantoor heeft een grote naamsbekendheid in de regio en jarenlange ervaring bij de verkoop van nieuwbouwprojecten. Zij zijn dan ook bij uitstek dé partij die je van de benodigde informatie en van deskundig advies kan voorzien. Namens Van de Water Makelaars zijn Cees van de Water, Pieter Jacobs, Claudia Kranendonk-Geers, Gijs van Rijswijk en Nikki Vermeeren de verkopende makelaars. Dit nieuwbouwteam staat dan ook voor je klaar om je te begeleiden bij de aankoop van een woning, appartement of vrije kavel in dit schitterende project tegenover Landgoed Gorp en Roovert. Denk hierbij aan de ligging van de verschillende woonsferen in Land van Anna, de woningtypen, de kwaliteit van bouwen en de gebruikte materialen. Ook kan het makelaarsteam je alles vertellen over het verdere aankoopproces. Ze maken graag persoonlijk kennis.

Vrijblijvende waardebepaling eigen woning
Wij kunnen ons voorstellen dat je graag advies zou willen inwinnen over de waarde van je huidige woning. Voor een globale waarde indicatie klik je hier. Uiteraard kun je ook contact opnemen met Van de Water Makelaars voor een persoonlijke afspraak. De makelaars Paul Hulskes of Willem Snoeren komen graag vrijblijvend en kosteloos langs voor een opname van de woning in de regio Tilburg. Vanuit de vestigingen in Breda en Oosterhout wordt dezelfde service geboden voor woningen in deze omgeving.

Hypotheekadvies 
Het is ook mogelijk om een vrijblijvend advies in te winnen over je hypotheekmogelijkheden. Ook hierbij kan Van de Water van dienst zijn. Voor het maken van een afspraak voor hypotheekmogelijkheden kun je contact opnemen met Van de Water Hypotheken. De hypotheekadviseurs Claudia Haverland, Erik Peters en Bas Roelands staan voor je klaar!

De verkoop van Land van Anna vindt plaats vanuit de vestiging in Tilburg. Maar ook in de vestigingen in Breda en Oosterhout staan de adviseurs van Van de Water natuurlijk voor je klaar. Zij helpen je graag verder bij de keuze van jouw droomwoning!

Op de foto het team van Van de Water Makelaars van links naar rechts:
Staand: Willem Snoeren, Bart van de Water, Paul Hulskes, Vanessa Gans, Bas Roelands, Claudia Haverland, Claudia Kranendonk, Nikki Vermeeren, Fons van de Water, Cees van de Water
Gehurkt : Pieter Jacobs, Gijs van Rijswijk en Erik Peters.

Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met het nieuwbouwteam of een van de andere adviseurs!

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
T (013) 5952 952
nieuwbouw@vandewatergroep.nl
 

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in voormalig kantoorpand HAVEP in Land van Anna Lokaal nieuws maandag 11 april 2022

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in voormalig kantoorpand HAVEP in Land van Anna

Woonvereniging ‘Voor elkaar Met elkaar’ maakt wonen voor jong en oud mogelijk in een bijzonder CPO-initiatief in deelplan Rondom de Fabriek in Land van Anna. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Bij CPO nemen kopers gezamenlijk het initiatief om een gebouw - met in dit geval appartementen - te realiseren.

Het gaat om bewoners die elkaar vinden in de wil om als goede buren elkaar te (leren) kennen, elkaar te stimuleren om actief en maatschappelijk betrokken te blijven en elkaar willen helpen als dat gewenst is. Iedere bewoner heeft een zelfstandig appartement maar deelt samen met de buren een ontmoetingsruimte, een fietsenberging en een gemeenschappelijke tuin.

Woonvereniging ’Voor elkaar Met elkaar’ heeft na een intensieve zoektocht naar een locatie in Goirle haar plek gevonden. Het oude kantoorgebouw van HAVEP aan de Bergstraat 50. De woonvereniging is hierbij begeleid door KilimanjaroWonen, die vanuit hun eigen ervaring en kennis op het gebied van wonen en welzijn, projectontwikkeling, zelfbouw en architectuur partijen begeleiden van idee naar ontwerp en realisatie. 

KilimanjaroWonen heeft onder andere laten onderzoeken of het haalbaar is om in het pand gelijkvloerse en duurzame appartementen te realiseren met een gemeenschappelijke binnen- en buitenruimte. RAW architectuurstudio heeft laten zien dat het mogelijk is om in het voormalige kantoorpand circa 10 mooie appartementen te realiseren tegen een marktconforme prijs.

Heeft u belangstelling voor dit bijzondere project in Land van Anna? Stuur dan een mail naar Anne Denissen, secretaris woonvereniging ‘Voor elkaar Met elkaar’ of naar Kilimanjarowonen.

Gemeenteraad Goirle stelt bestemmingsplan Land van Anna unaniem vast! Lokaal nieuws dinsdag 29 maart 2022

Gemeenteraad Goirle stelt bestemmingsplan Land van Anna unaniem vast!

Er is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van nieuwbouwplan Land van Anna. Afgelopen dinsdagavond (29 maart 2022) heeft de gemeenteraad van Goirle het bestemmingsplan Zuidrand Goirle, locatie Land van Anna, unaniem vastgesteld.

Met het bestemmingsplan wordt de ontwikkeling en bouw van de circa 180 woningen met bijbehorende groen-, water- en speelvoorzieningen mogelijk gemaakt. In het plan is veel aandacht voor gezond wonen, energietransitie, groene klimaatoplossingen, natuur en duurzaamheid.

Kennismaken met de woningen in Land van Anna Lokaal nieuws donderdag 24 maart 2022

Kennismaken met de woningen in Land van Anna

Sinds deze week is het toekomstige woningaanbod van Land van Anna zichtbaar op de website. Elk deelplan in Land van Anna heeft een eigen woonsfeer die aansluit op het totale landschapsconcept van de nieuwe wijk.

De drie woonsferen zijn door diverse architecten vertaald naar prachtige woningontwerpen. Zo vind je moderne villa’s en appartementen in deelplan Aan de Leij, statige en chique huizen in deelplan In de Velden en stoere industriële herenhuizen, rijwoningen en appartementen in deelplan Rondom de Fabriek. Voor elk wat wils! Bijzonder is dat alle bewoners van Land van Anna op geheel eigen wijze het unieke karakter van de wijk, het landschap, de ligging aan de Leij en Landgoed Gorp en Roovert beleven.

Over het landschapsconcept lees je meer op de pagina Natuurinclusief. Op de pagina De Woningen vind je een beschrijving van de woningen, de kenmerken per type en woonsferen met artist impressies en sfeerplattegronden. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden