Land van Anna

Goirle - Goirle
Toekomstig aanbod

€ 695.000,- tot € 1.595.000,-

Over dit project

WONEN OP DE GRENS VAN NATUUR EN DORP
Wonen ten zuiden van Tilburg is bijzonder. Met het Beekdal, de Nieuwe Leij en de vele landgoederen voelt het of je hier altijd één bent met de natuur. Land van Anna in Goirle grenst aan het prachtige Beekdal en aan Landgoed Gorp en Roovert. De beek de Nieuwe Leij meandert langs de woningen in de drie verschillende deelgebieden: Aan de Leij, In de Velden en Rondom de Fabriek. Maak op deze unieke locatie je keuze voor een appartement of woning dichtbij of met exclusief uitzicht op de natuur. De woningen van zowel fase 1 als 2 zijn in verkoop! Maak nu kennis met het exclusieve woningaanbod in Land van Anna.

LANDGOED GORP EN ROVERT
De directe buur van Land van Anna - Gorp en Roovert - is Brabants grootste landgoed in familiebezit en is vrij toegankelijk voor publiek. Voor bewoners van Land van Anna is het straks een heerlijk gebied om doorheen te struinen. Langs fiets- en wandelpaden geniet je hier van bos, heide, weilanden, vennen en beekjes.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Ga naar de projectsite www.landvananna.nl voor meer informatie, aanmelden voor de nieuwsbrief en het actuele woningaanbod.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Land van Anna
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 695.000,- tot € 1.595.000,-
Type woningen
Overig, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden