Land van Anna

Goirle - Goirle
Toekomstig aanbod

€ 695.000,- tot € 1.595.000,-

Over dit project

WONEN TE MIDDEN VAN EEN BLOEIEND LANDSCHAP
Land van Anna
HIER IS RUIMTE OM TE BLOEIEN
Waar de ambacht van Goirle is ontkiemd krijgt de natuur de hoofdrol. Midden in het ontluikende landschap staat jouw nieuwe thuis.
Het was het jaar 1903. Aan de Bergstraat te Goirle liet Eduard van Puijenbroek een imposante villa bouwen. De textielfabrikant in hart en nieren vernoemde dit huis naar zijn vrouw, Anna Jansen. Waar Huize Anna meer dan een eeuw symbool stond voor industrie en nijverheid zal zich hier nieuw leven ontkiemen. Huize Anna en de prachtige klassieke parktuin zijn een bron van inspiratie voor Land van Anna: een prachtige nieuwe wijk waar de natuur de ruimte krijgt.

OP EEN TERREIN MET EEN RIJKE HISTORIE KRIJGT DE NATUUR ALLE RUIMTE
Waar vroeger draad voor draad werd geweven is het opnieuw tijd voor de natuur om haar wortels uit te strekken

Een wandeling over het Land van Anna begint bij Huize Anna. De prachtige natuur omlijst de historische elementen in 'Rondom de Fabriek' en zijn het toonbeeld van de ambachtelijke trots van Goirle en haar industriële erfgoed. De dorpsbuurt 'In de Velden' is de plek waar zich straks nieuw leven ontkiemt. Verscholen achter het groen van de tuin van Huize Anna zal 'Aan de Leij' opbloeien met prachtige appartementen en elegante villa’s omringd door het Goirlese landschap.
MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Ga naar de projectsite www.landvananna.nl voor meer informatie

Meer informatie

Kenmerken

Project
Land van Anna
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
72
Prijs
€ 695.000,- tot € 1.595.000,-
Type woningen
Overig, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goirle.

Aanmelden